Fly Gelein

Sinds 2014 bieden wij onze klanten de optie aan, om mee te vliegen op onze zendingen vanuit Colombia, de verwachting is dat we dit op korte termijn ook vanuit Ecuador gaan doen.

De tendens is al geruime tijd om zo direct mogelijk bij de bron in te kopen, en contact te hebben met de producent zowel in binnen als buitenland.  Dit is aan zich een uitstekende ontwikkeling, er kan door de Colombiaanse kwekers maatwerk worden geleverd zodat er wekelijks binnenkomt wat de eindklant wil hebben. Ook ben je op deze manier beter geïnformeerd m.b.t. nieuwigheden en veranderingen aan de productiekant van de markt.

Indien er al contacten zijn met producenten in Colombia is het zeer interessant zijn om mee te vliegen op de zendingen van GSI. Je profiteert o.a. mee van onze scherpe vrachttarieven, kennis en vooral lagere kosten in Colombia en hier in Nederland (Schiphol).

Importeer je tot op heden zelf, en is het minder dan +/- 40 colli, kan de besparing al snel op 40% uitkomen. Ben je geïnteresseerd? Stuur vrijblijvend een e-mail naar info@gelein.com, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina: